27 Jul 2011

terindah..

td hantu btol pbsm dibatalkan.tp x pa..p la library buat kgt..hantu btol lagi skali buku pasal geo kat library x ada..sebelum tu anis ngan saiyidah kta nak beli wafel..jumpa amir dia kata abg tu ada kat library :Dsampai ja library.TUDIA!! siap pakai baju PBSM lgi..ayayai..ajak la fatin cari buky padahal dowk usha abg tu ;) pas2 abg tu tgk aq..<bkn perasan.benar>..pastu aq nak guna phone anis so anis ajak p bilik ayaq<air> x pa la..sbb abg tu masuk ctu jgk..aq ingatkan abg tu ada kat bwh tangga tu..hendap la..waktu anis dah masuk bilik air tu aq dok tercegat apa tah..anis siap panggil aq bengong lgi..wak2 nak masuk abg tu tarik pintu bilik air laki..jantung aq wak2 tu degup 180 juta km/sejam..heheheeee..terasa insaf plak tgk abg tu menunaikan ibadah wajib iaitu sembahyang :-) aq harap abg tu dpt straight A in SPM....i wish it for u and ur fwenz..
 Wak2 balik tu aq,anis ngan saiyidah dowk lepak tang kedai wafel tu..ada majlis apa tah kat pjabat tnh tu..suara pengerusi majlis dlm tu sebijik cam CEGU ZUL..saling x tumpah..saiyidah yg sebut dulu..lepaih tu saiyidah mintak diri untuk balik..jumpa mukhriz tgh tunggu abg kesayangan si Yasser..tetiba dtg keta apa tah cam penah tgk tp x taw jenis apa..tup tup..tengku punya keta..wow..kaya gak mamat nih..pas2 anis plak mintak diri..tinggai aq ngan mukhriz ja la..mukhriz tunjuk la kat aq awek si saka x ada tuan tu..punya la...&*%#..blurr ja aq nengok..nampak sgt desperate nak kapel..hahax..sumpah x elok mna pon..!!!adoyai..tp mmg padan la depa 2 tu heeeee....
  Waktu KH td aq pening la kepala ni..mesti pasai baw timah yg x menyenangkan sgt..waktu stay tu aq,saiyidah,fatin ngan anis makan la kat kedai tepi de store tu kan..tetiba Pak Ku(F3) kluaq dari blakang aq..OMG..dia dok blakang aq heee...awat aq x sedaq hah??tp.. hihi malulah :D :D :D pastu nampak abg pakai bju biru..aq ngan anis farhana mata berkilau dah hahax..hensem kowt..superb tp abg taff aq ensem lgi :p siap pakai spek mata itam ngan rambut spike..ayayai hehehe

p/s:today mmg aq sengih senyum semua ada la..thanx abg taff ngan PAK KU(F3)

No comments: