29 Jul 2011

benci tanda syg??

ya rabbi..malangnya hari ni..tp aq ada buat lagu..bca naa

pabila masuk thn 2011
ku teruja,gembira semua ada oowh
ku terasa bahgia
ku ternampak namamu dalam kertas senarai
ku terdiam berfikir kamu yang mna satuuu
aku keliru..
pabila sudah berbulan belajar di dlm klas tingkatan 2
ku tersedar yg aku menjadi rakan karibmu oowh
apakah ini semua..

tapi..pada tanggal 29 julai 2011...
kau buat aq terdiam tanpa kata apa-apa..

pabila kau sebut yg kau benci aq
ku terpaku berfikir kenapa kau benci aku..
lantas aku mengambil keputusan yang tak berapa cerdik
ku terus kata kepada kau yg aku benci kau juga..

kau mula berasa panik
lantas kau pula yang datang meminta maaf
ku buat tak peduli bahkan aku halau kau..
kau tak putus asa

pabila kau skali lagi sebut kau benci aku
ku katakan aku benci kau
lantass...kawanmu berkata..
benci itu tandanya sayang
kau pula terus menjawab
itu sebab kau benci aku..

ku terdiam,terkelu tak tahu nak buat apa
kepala otak aku fikir
adakah kamu serius atau main-main
aku terkeliru..

APAKAH INI SUMA??

SEBENAQNYA lirik ni aq bantai ja..menatang ni la yg zarif sebut kat aq..wargh..nak tau hari ni dia buat apa kat aq..first...dia mintak maaf kat aq,,then dia tlg bagi ketas math  kat aq..sanggup dia naik atas klas semata-mata nak amik ketas math kat aq..,,then dia mintak maaf kat aq skali lagi..aq buat x peduli ja..cian la plak kat mamat tu..

td kan..nampak abg tu aww

27 Jul 2011

terindah..

td hantu btol pbsm dibatalkan.tp x pa..p la library buat kgt..hantu btol lagi skali buku pasal geo kat library x ada..sebelum tu anis ngan saiyidah kta nak beli wafel..jumpa amir dia kata abg tu ada kat library :Dsampai ja library.TUDIA!! siap pakai baju PBSM lgi..ayayai..ajak la fatin cari buky padahal dowk usha abg tu ;) pas2 abg tu tgk aq..<bkn perasan.benar>..pastu aq nak guna phone anis so anis ajak p bilik ayaq<air> x pa la..sbb abg tu masuk ctu jgk..aq ingatkan abg tu ada kat bwh tangga tu..hendap la..waktu anis dah masuk bilik air tu aq dok tercegat apa tah..anis siap panggil aq bengong lgi..wak2 nak masuk abg tu tarik pintu bilik air laki..jantung aq wak2 tu degup 180 juta km/sejam..heheheeee..terasa insaf plak tgk abg tu menunaikan ibadah wajib iaitu sembahyang :-) aq harap abg tu dpt straight A in SPM....i wish it for u and ur fwenz..
 Wak2 balik tu aq,anis ngan saiyidah dowk lepak tang kedai wafel tu..ada majlis apa tah kat pjabat tnh tu..suara pengerusi majlis dlm tu sebijik cam CEGU ZUL..saling x tumpah..saiyidah yg sebut dulu..lepaih tu saiyidah mintak diri untuk balik..jumpa mukhriz tgh tunggu abg kesayangan si Yasser..tetiba dtg keta apa tah cam penah tgk tp x taw jenis apa..tup tup..tengku punya keta..wow..kaya gak mamat nih..pas2 anis plak mintak diri..tinggai aq ngan mukhriz ja la..mukhriz tunjuk la kat aq awek si saka x ada tuan tu..punya la...&*%#..blurr ja aq nengok..nampak sgt desperate nak kapel..hahax..sumpah x elok mna pon..!!!adoyai..tp mmg padan la depa 2 tu heeeee....
  Waktu KH td aq pening la kepala ni..mesti pasai baw timah yg x menyenangkan sgt..waktu stay tu aq,saiyidah,fatin ngan anis makan la kat kedai tepi de store tu kan..tetiba Pak Ku(F3) kluaq dari blakang aq..OMG..dia dok blakang aq heee...awat aq x sedaq hah??tp.. hihi malulah :D :D :D pastu nampak abg pakai bju biru..aq ngan anis farhana mata berkilau dah hahax..hensem kowt..superb tp abg taff aq ensem lgi :p siap pakai spek mata itam ngan rambut spike..ayayai hehehe

p/s:today mmg aq sengih senyum semua ada la..thanx abg taff ngan PAK KU(F3)

23 Jul 2011

aggaga

alhamdulillah..kotak pensel aq jumpa balik..thanx kawan ku mukhriz..
hari khamis haritu ada klas tambahan kh ngan cegu J..semangat nak buat kerja pematrian..<elektronik> buat punya buat tetiba meletup,short habih..sapa punya keja tah yg dok kat meja depan letak alat pematri atas wayar..bayangkanlah..menatang tu dah la panas p letak atas wayar.. mmg terbaek ahh.cegu buat salah NULIN<nurin,,nulin nama panggilan aq kat dia>,,mukhriz pon mcm salahkan nulin ja..x patut la salahkan dia..suma kat meja tu yg bertanggungjawab ka..
  sebelum tu kan,aq,mukhriz ngan kakak pengawas tu makan la kat kedai soto..aq mkn wafel ja..mukhriz dok cemas sbb soto dia x mai lagi..mkn punya mkn last kali dpt masok gak klas cegu j..
  JUMAAT PLAK..

tinggi aq mening tp berat pown maintain..tp yg aq tabik..tu.. AMMAR-170 ZARIF-160..zarif tinggi dari aq kowt..huhu..Ustaz x patot btul pasal utube tu..heheh.rahsia ler..mna leyh hbaq..
  waktu balik tu..ANIS FARHANA SLALU buat aq mcm nak gila..dia balik dulu..tunggu punya tunggu..wait a minute..abg taff tu..dia naik moto..OMG..taffnya.,<awat gedik plak ni??>

cureently skang tgh sprint ganti puasa.. 4 hari berturut2..SABTU,AHAD,ISNIN&SELASA..WISH ME LUCK OK..

19 Jul 2011

hari ni mmg paling suck la wei

1)aq puasa ganti kowt..dgn sakit pala dan dahaga dengan semua skalilah satu pakej!!
2)cegu sejarah buat hal plak tetiba marah aq..maw bley aq nak sembelih dia..pergh!! and then untuk melepaskan geram aq..aq suruh fatin lukih kartun yg aq tembak cegu tu..WAHAHAA!!<kejam sangat kah?>
3)cegu serahkan laporan adab..and then WHAT THE......... kedudukan dlm klas ngan tingkatan aq sma mcm Mukhriz..OMG!!!AQ DPT NO 16<THE SUCK NO.>mukhriz pown dpt no. tu..waaa :`(
4)aq tertinggal kotak pensel aq...AAAAAAAAAA!!! shit betol..
5)buat rotan sungguh memeningkan kepala!!! bakul aq pown x taw jd ke x..naseb anis,zarif ngan ammar sanggup tlg aq..thanx guys :) i appreciate it so much..

perkara baik hari ni..
1)sains aq dpt faham dgn baik
2)rotan aq taw dah gena nak buat..trima kasih sifu ammar ngan zarif
3)taw dah rahsia ezriq..dia dah ada..0ppss.. mna leyh habaq..
4)naseb la presentation agama ngan sivik x buat gi..FUH

currently now aq lapaq ngan dahaga separuh jiwa dah ni..td naseb la 2 kali aq nampak abg taff aq..first.nampak wak2 dia kluaq dewan second aq nampak wak2 dia bwk motor td..HEHEHE..
Nampaknya perbalahan amir ngan mr sun bear semakin panas..hahax XD

lgi brapa jam lagi nak buka ni??



15 Jul 2011

Argh..MALAYSIA KALAH!! 4-0..Arsenal x bagi can langsung..jaga status sgt!! tp x pa..persie ku ada di ctu :D..yg anis farhana x habes-habes ngan chamakh..ok chowzz

p/s" ANIS..ADIK AQ DAPAT POSTER SEMUA PEMAIN ARSENAL..SORANG2..




13 Jul 2011

hari ni x mai skolah sbb bkn belajar pon<ya ka??>tadi renovate blog..cantik ke x??hmm,,,teringat plak pasal hal smalam..he standing beside me yaw!! meremang bulu roma der~~agagaga...omg..hari ni ARSENAL VS MALAYSIA...persie !! berushalah..malaysia pon BERUSAHALAH..   :D


12 Jul 2011

OMG!!

nak crita terlatest aq,td hujan kan,so aq terpaksalah berteduh kat kedai waffle tu..alahai abg ensem tgh mkn kat cni jgk..tegap LOLZ.. tetiba abg firdaus panggil aq,so kmi sembang la...*ada la..kami sembang yg private ckit...tetiba abg tu berdiri sebelah aq...LUTUT LEMBIK dah aq..OMG...DUP DAP DUP DAP..kowt apa yg fatin ckp tu jd btul..pengsan gak aq...habih ja dia bayaq dia dowk depan aq plak..lagi lemah jantung aq..agagaga..i luv u!! <lelebih plak aq ni>

hari ni x ada cegu pon!! buang masa plak aq mai skolah tp naseb baek aq bwk laptop aq,layan punya layan x sedaq pikul 2.30 lebih dah..hahax..

just wanna say congrat tu KU AMYRUL ASYRAF sbb dapat anugerah!! dia straight A woot..

td main angry bird penuh debaran..naseb naek level 2 brapa tah aq x ingat..serious rambut zarif sabirin stylo!! :D...

for abg tegap:
 All I ever wanted 
was to see you smiling 


 all I ever wanted 
was to make you mine 


I know that I love you 
oh baby why don't you see
that all I ever wanted 
was you and me 


testing testing

7 Jul 2011

Semalam menggila Korea ngan English :D

Semalam ada PBSM pepagi ada pemgumuman dah...ingatkan nak makan hamper tu..rupanya pasal aktiviti gotong royong..huh..kerol perry jgk jadi ketuanya..tapi x pa la aq setuju:D..kebetulan anis farhana x stay hari tu..so aq,ena annisa,shahira ngan saiyidah kami makan la kat kedai pak lang shahira...Tp yg bes tu bila dpt jumpa cegu azu..we all miss her !!tp keja mcm tu jgk..berlambak..tetiba kluar pengumuman yg perbarisan rumah perlis sila pergi ke dataran intergrasi..anis farhana pon xcited la..makan hamper(bkn makan hamper..keropok dlm hamper)..anis kta yg abg nsem aq bagi kat dia roti tu..huwaa..aq nak jgk..cap jari dia itu penting..hahaxc...

petang tu kmi dok tunggu la anis x mai lagi..tetiba mai idea aina ngan shahira buat talk show..depa dua kumpulan korea yg mai malaysia..aq jadi manager(dipaksa sebenarnya..)saiyidah &  fatin jadi host rancangan..nama kumpulan kami memula POP:ena=P Shahira=P,aq=O..so jadila nama POP tu..pastu nampak la kevin ngan Hp dia tu..yg kami merepek bahasa inggeris apa tah..tetiba aina ckp apa tah dia tergelak..mesti dia ingat yg kami ni x btoi :) pastu mai anis plak..tukaq plak anis ngan fatin jadi host si Saiyidah jadi =S..so kumpulan kami nama OPPS..haax mmcm2..

Time PBSM TU..cegu saiful dok ckp ja kan..yg aq ni ngantuk tahap gaban dah..aq pon tetidoq..celik mata nampak abg kerol ngan kakak tu dok tengok aq..hahax kantoi beb >:)

ayat baru
U at seoul but i dont know seoul where but i still finding u soul,but ur name is Sol..i need ur soul Sol..plz back from Seoul

(merepek plak)

5 Jul 2011

Sejarah u like a killer to us!!!

Hari nih..klas Sains..Menarik hari ni punya xperiment.Anis Farhana x mai la..huhu..Aq ngan Saiyidah mmg antu 2 ekoq..xperiment tu ada A,B,C,D..yg xperiment A,B,C x bes sbb kami kan pro dah so kami leyh predicy hasilnya nanti(cewah ayat orang x sedaq diri)kami buat xperiment D yg bleyh meletup bunyi 'POP'.saiyidah suruh aq bagi licin aluminium apa tah yg nak letak dalam acid tuh..and then kami rendam lah goncang punya goncang gas hydrogen dah berbuih terus kami masukkan glowing splinter and then bunyi 'POP' dapat dihasilkan dan didengari(ayat PALING TERBAEK dah ni!!)yg puak-puak len pon teruja*(kumpulan lain)..kumpulan bunyi paling slow bunyi dia kumpulan Carah(Sarah)..kumpulan paling kuat kumpulan kami ler..yg Shahmin tu taw kata kat aq ja yg takut api.mai tang dia ..dia pon takot..hampeh punya orang..geng mukhriz geng last kan suma mata tertumpu kat depa ja la kan..yg syok tu anwar badan ja bsar tp takut api..hantu btoi..bila kluar bunyi 'POP' tu mukhriz buat muka terkejut..suma dlm lab pakat gelak..

Waktu geo cegu x dak..so buat la keja sendiri..mcm haprak..tangan aq gena tah..tulih jadi pelik..waktu rehat makan apa aq..nasi ayam+telur..then nampak minah yg rampas kebahagiaan aq tuh..huh!!waktu seni mmg paling gempak,giler bes..buat rotan..aq ngan mukhriz kami bekerjasama..yg daniel dok kata kat zarif..aq suka mamat itukah??yang penting 3 orang terpahat dalam hatiku(cewahhh :D)siapakah org tu..rahsia ler..:~)yg ammar dok sembur ayaq(air)kat aq ngan mukhriz..antu btol....buat rotan harinih bley tahan la susah..no REALLY SUSAH..yg shahmin tu dok kata dia yang buat padahal daeng yang buat,,

hari ni mmg bengang la waktu sejarah..Cegu sejarah tu.org tanya pon salah maw x tanya kta x paham...yg ni ditujukan kat Saiyidah...Bengang arghhh!!

balik tu mmg nampak buah hati aq naik moto..aina kata dia p jempt pak dia kat skolah sheikh..mna ada anak jemput pak..pak jempuat anak ada larh..bayangkanlah naik moto plak to..nukilan aq hari ni..paham la ayat dia ckit maw x paham toksah bca..

i stole ur soul at seoul but u stole my heart too at seoul tu..and i see ur soul is at seoul,but i don know ur soul at seoul..<apa aq merepek nih?>saiyidah aq nak dengaq ayat ag plak keh..keh..;D