hoholiday

Assalamualaikum,

Lama tak aku x update blogger?wahh,sapa kesah kan,blog aku ni bukannya superb sangat cam blog sis lyssa.Okay done for that..tengok gambar menara eiffel tu,teringin aku nak pi,aku nak ikut jejak langkah cam senior aku yang dah berlepas ke luar negara.Best kot tgk gambar posing macho depan menara eiffel,aku nak gak posing ala-ala ayu gitu.muahaha.AMIN :)

Minggu depan nak skolah oii,minggu depan kena prepare betul-betul!! PMR kot aku ni.kalau x score, -.-' idk what waiting for me..geo entah ke mna,math plak lagi haduii=.=' walaupun aku ni or anyone else pikir yang otak ni tepu sangat tapi hakikatnya kita hanya menggunakan 10/100 bahagian dlm otak kita..90% lagi kita buat apa?membazir jah kan kan.?Kalau la kepala aku ni boleh cucuk pendrive ka hardrive kah kan best.Nak info tentang apa just cucuk pendrive.Wahh,nak jadik komputer plak aku nih -.-'

Tahun depan mesti rasa berlain sikit,Kak bihah,abg firdaus,kak iman and suma la abg-abg kakak kakak ahli PBSM dah x dak.Depa habis skolah dah :'( tapi, yang sayunya abg taff aku pun dah x dak 0.0' apekah...?okay2 aku mengaku aku admire dia tapi in relationship la plak.Pasal dia aku dah popular sikit kat geng depa,i mean ya the girls group but who care rite?Buatlah depa tu macam x penah admire org.

Yang syoknya,kami dapat belajar kat blok baru.JYEAHH :D barulah semangat :D adakah ayat tu diragui?Tapi yang x syoknya,2 bdk laki turun klas maybe zarif ngan amir kut wait,tah2 kena kut aku :/ i hope not maybe.Yang confirmnya jazli ngan naqibah masuk klas kami.Naqibah takpalah sbb she's okay tapi yang jazli nih.Aduhh >.< tension kut.Sapa klas tekun?Sapa suka jazli masuk klas kita?angkat angan secara virtual.muahaha.Kang kena label plak aku nih.Sebelum aku dilabel lebih baik aku chow dulu.Tata :)
p/s:Awat suma orang cakap tentang ombak rindu sampai mak aku pun dah x sabaq nak beli cd? can anyone explaIN to me :)

Last Post before im prepared for the battle

Assalamualaikum,

Annyong haseyo,baru balik blogwalking neyh :) lenguh jari ni ha tulih kat cbox.Kebanyakan blog dah tukar shoutbox.Syarikat shoutmix tu rugi berapa dollar agak-agak korang ekk?Dah elok-elok free pi tukaq kepada berbayar.Toek siot betul lah.

Perasaan aku hari neyh macam naik roller coaster...*x pernah naik roller coaster pun sebenarnya,harapkan main game pernah la* tengok sesetengah blog tu ada letak gambar mereka yang happy gila lepas dapat 8A..aku nak jugak tangkap gambar macam tu,tulis post macam diorang, rasa happy macam diorang.Aku nak sangat-sangat :'( Tengok post kak aina ngan kak iwani dah dapat bayangkan how happy they are.

Pertarungan aku nak start lama lagi.wait semenet..lama lagi?kau giler ke dyana,taun depan ja kot,minggu depan sekolah nak bukak dah!! GULP !! T_T sedeyh,takot,cuak,happy and berbagai-bagai lagi la kot perasaan aku ni.Aku nak jadik cam aina,waktu dya form 3 aku tgk happy go lucky je dya,mmg patot la score,aku nak jadik macam K,aku tak penah nampak dia kapel or whatever pun,yang tu mmg la confirm score.Aku tgk dya relax je.Wahargh,idola aku tu not mean im like HIM!

Azam aku tahun hadapan..score kelapan-lapan m/pelajaran.AMIN.tinggalkan dan lupakan PS2 buat setahun.Internet,bila perlu jah.Aku kena maintain tahun tu,maintain dari segi segalanya larh.Cuba jangan terlibat dalam pergaduhan dengan rakan-rakan especially BFF aku.Kita toksah gaduh noh anis ngan saiyidah.Create study group.*alangkah bestnya kalau blogger adakan kat tempat add a gadget (create study group)* Cuba korek sikit rahsia si izzati ngan fatin tuh.Dua-dua otak punyalah ligat.Jangan duk sleepy sangat dlm kelas.*selalu kantoi*Memperbetulkan hati aku neyh,jangan duk selalu tinggal solat! Allah tak akan tolong orang tu jika orang tu sendiri tak ingat kat Dia.

Double wow.Korang doakan aku azam aku berjaya ehh.Tahun lepas 118 orang score PMR.tahun ni turun jatuh gedebuk 74 tahun depan bak kata anis waktu aku chat ngan dia kat facebook boleh potong aihh angka 74 tu..kalau x leyh potong pun janji,aku sendirik score.Tok aku kata kalau aku score,aku dapat FULUS *kachingkaching* bunyi duit owhh.Parent aku nak bagi apa? Aku nak depa bagi laptop baru kat aku x pun Iphone 4s.muahahaha.Oh ya dalam facebook aku hari tu,ada la sorang ni post,,dia score UPSR parent dia bagi iphone 4s.Baru upsr mau pmr.triple wow.aku upst pun hanya mendapat netbook.herghh..

Guys,pray for me okay for next year,Doakan aku agar aku berjaya dalam PMR.Aku pun akan doakan semua calon yang nak ambik pmr or spm tahun depan.Semoga korang semua BERJAYA.AMIN :')

Update


Assalamualaikum

Annyong haseyo,this is it.Hari ni result PMR kluar kan :) so kepada sesapa yang dapat 8A 7A 6A 5A 4A 3A 2A 1A and 0A,congrats you ollz.Setelah 3 tahun ampa cari the best solution untuk cara buad bom yang paling dasyat dan hari ni.... korang dah berjaya buat bom tu meletup dengan kuat sekali.*bagi aku pmr macam buat bom* yang x dapat straight A's tu nak buat camna, berserah kepada takdir.Korang percaya kan kepada qada dan qadar.Ingat,orang yang usaha lebih,hasil dia akan menjadi lebih dan juga sebaliknya.To kak aina,dessy,anif,zahier,kuamyrul And suma calon pmr smk derma.Congrats :) kalau yang asyik pikiran negatif tu,yang ni bukannya ayat perli..congrats la sbb korang dah berjaya tempuhi saat-saat genting kan dan tengok..korang still hidup kan still boleh pegang result dengan tangan sendiri,boleh nampak result.. 74 people has make it :)

  Mmm,rasa macam aku ni dah terkena penyakit Parkinson sbb satu badan aku dah getar ni weyh.Tahun depan,next year,내년에 penting kut. PMR, you're going down !!! aq ni kena reminds diri sendiri..jangan duk buat latah banyak sangat.Nanti menyesal tak sudah.Aduhai... nanti kita buat study group naah anis,saiyidah,aina and shahira.Aku tak boleh studi sesorang nanti tak capai objektif.Godaan internet terlampau sangatla.Aku asyik kalah jah dengan godaan nih =.='

  Barang sekolah korang dah beli?Kasut?Beg?Stationery? done? good (: aku pun dah beli dah.Dalam kepala dah set dah nak beli apa tapi sampai ja kat kedai POOF! hilang habis perkara penting yang aku kena ingat-.-' ini membuktikan yang aku ni mempunyai ingatan jangka pendek.Ishh..aku nak sambung lagi..i gotta go now.kbye.

AT-10-TI0N

Assalamualaikum,

Annyong haseyo, Gikwang hensem *blinkblink Haha,bajet baru dengaq lagu B2ST.Aku ada perkara penting yang aku nak tulis ni.Start 25 / 12 / 2011 aku akan stop internet connection mean aku x bukak internet lah maknanya.Kalau dah gian sangat nak tulis blog,tulis dalam notepad pun jadilah..sob :'( kalau ada waktu komputer kat sekolah,insyaallah aku update my lovely blog neyh.Hurm : / So ,yang ni je la aku nak update.Oh yaa, korang ada dengar dak pasal tengku sophia yang kat twitter tu, how can she say that MALAYSIAL? HAHA lawak gila.Macam x tau apa-apa uhh >.< and she say that Singapoor? Singapura antara negara terkaya kut.. lainlah macam negara dia :p hey,im proud to be Malaysian okayh... kalau dah meluat sangat kat malaysia ni,mai ambik warga ampa yang tengah stay kat cni.Menumpang buatlah cara menumpang, selama ni negara mana yang dok tolong ampa bila ampa dalam kesusahan? MALAYSIA jugak kan .... ni yang aku panas ni >:( then minah tu kutuk Islam plak tu.Kalau dah benci kat negara orang tu sudahlah, toksah babitkan agama >:( hergh!!!! so,apa yang aku dpat tau,dia dah tukar account twitter dya.Hadoih -.-' so guys,jangan lupa tolong ekk klik advertise yang dalam tagboard tu,korang letak link dalam shoutmix aku,nanti aku klik korang punya balik okayh :) k bye. Saya suka GiKWang dan saya suka B2ST XD *macam orang gila plak aku ni =.='
Hey peeps :)
Today aku syok gila-gila dude XD syok sebab aku p aloq setaq ..yahoo, actually pegi nak beli baang apa yang patut untuk sesi persekolahan 2012.PMR wave is coming.. nampak tak wave yang keluar dari laptop or komputer anda? haha, imaginasi lebih jah aku ni.Then pi pacific after that adik aku buad ajak mak aku p tesco pulok =.=' dah la kaki pon lenguh habih dah..Then waktu kat kaunter nak bayaq aku nampak, ahh sudahh, adik si sotong tu ada.Getaq lutut dah aku,jantung pun rasa nak lucut habih dah then nasib baik la dia kata mama dia tak datang..fuhh... nasib baik, dah la aku ada kes ngan anak dia.Hoho bersyukur gilo waktu tu.AMIN (:

Believe or not hari neyh aku makan banyak gila (: chicken chop pastu nasi ayam then sumbat lagi ngan ais kacang dalam perut aku.Aku pun x tau berat aku berapa kilo dah -.-' rumah aku ni dah x dak sumbr makanan dah sebab sumanya aku dah makan.Mak aku pulak dah mula nak beleteq pasal aku banyak makan.x baca bismillah la, apa la and bla.bla..hurm,berapa ramai dah hah manusia dah buat relationship dengan food?mesti berjuta kan? mana ada rang yang sanggup berpisah dengan makanan kan?No food no life bagi aku..

sebelum aku akhiri post aku yang boring gilo ni ada pantun sikit..actually awal tahun dulu duk buat gak la pantun tapi stop sat sbb x dak idea..hari ni aku mulakan balik..

Kais pagi makan pagi,
Kais petang makan petang;
Pelbagai jenis makanan wujud dalam dunia ini,
Tanpa makanan hidup x akan tenang.

MathHolic

Hello peeps :)
hurm..i wish that PMR subject will be good taste like the chocolate cupcake.Hahaha wish ja la hang deanna.Mana ada subjek yang kita belajar semuanya indah belaka.Ada pahit dan manisnya kan..Hoho..hari neyh aku buat latihan math dude.Actually kertas math dari tuisyen aku tuh.Baru buad hari neyh -.-' banyak soalan gila kut..*bagi aku ja* tapi akan terus lakukannya.. *fighting* lagi 3 minggu nak sekolah kut,sejarah aku x baca lagi suma subjek aku tak baca lagi.Duk pulun kat math ja la.Arghhh, kepada reader-reader di luar sana, ini bukan satu amalan yang baik.Ok ,aku bukan pandai sangat buat ayat untuk akhiri post aku so.. bye :)

-out-



Hey peeps :)
how your day today? good or it is bad ?Hey look, i have update this blogger.Look at the gadget..something different? yeah the shoutmix and the exchange link down there.Pesanan ni untuk suma blogwalking terhormat yang datang ke blog ni.. shoutmix baru ni x leyh attach link so aku dah add exchange link gadget kat bawah sekali.Ya, atas slide twilight tu.just put your name and your blogger url, insyaallah aku akan follow balik :) nak tau apa aku harini? hari hari aku buat keja yang sama sahaja :( bangun pagi,sidai baju,sapu sampah depan rumah,lipat baju and then, buka laptop surf internet..tiap2 hari macam tu la aku :( korang dah bercuti sampai mana dah?KL?sabah?penang? or LONDON? untunglah ampa parent x sibuk.Parent aku sibuk cuti ni soo,terperangkap la aku dalam rumahku syurgaku neyh...Sambil2 tu aku blogwalking blog orang lain.skali pandang blog orang lain cantik gila,mai kat blog sendiri *&^%$#@!!! huduh gila. not in mood rite now.kbye



hurmm

Alamak =.=' hari neyh dah berapa haribulan hah? Ya Allah,tadi aku ada baca blog neyh CassiElf dia cita pasal turun kelas :( aku faham camna perasaan dia, kalau jadi kat aku macam mana? 3 waja? simpang malaikat 44 :'( aku x maw duk klas tu weyh, please lah, aku dapat 1 A jah kot..yang len B except math aq dpt C ..HAH..dah terbongkar result akhir tahun aku.Malu kowt kalo aku turun kelas.dah lah bdk klas tu mcm *beepppp (censored)kalau aku duk klas yakin boleh tahan lagi..cekal ka..neyh waja, bluekk, rasa gelap masa depan aku neyh.Dari darjah 1 sampai ke tingkatan 2 ni,aku x penah turun klas kut.Suma first..huwaaa :'( please help me Ya Allah.. kalo tuan blog aku baca tadi nak mati aku pulak rasa nak terjun bangunan..  aku x sanggup..kim bum..tlg aku, give me some spirit.Awat pihak skolah x umum ja terus duk klas mana? umum la kat official website ka,facebook ka..adoih,kena tunggu 2 januari ler pulak.. rasa mcm pedang samurai tengah membelah jantung aku tau..punya la seksa nak tunggu result duk klas mana...arghhhh,rasa nak p gunung mana2 and jerit kuat2..huhu,tensyen gila.. ak forget about this deanna..tarik nafas *huuuuup* and lepas slow *huuu* it gonna be alright okeyh, said kim bum with cute face..kyaaa XD *pandai pulak cakap melayu*

Hey2,baru balik tuisyen dah tulis post cenggini..haiiiyah btul.Someone has like my status.Awat dia pelik sangat hah? masuk neyh dah 3 kali like post aku.*baru 3 kali ja kut* haishh..jangan kacau dia deanna,dia dah ada gf, kau ambik la aku jadi boyfren kau, taylor lautner said with gentleman face..aww :3 HAHAHA..perasan gila aku,siap berimaginasi lagi tu.Tapi aku harap depa break la cepat2 skit. *wah,nampak sangat kau x puas hati depa kapel deanna* hah,kau kluar dari ceklist aku,.muahaha..ketawa dalam gelap sebagai tanda kekejaman.Weyh,isu tudung labuh aku dah selesai..hore :D mak aku dah cut tudung tu bagi medium skit.Wohooo,toksahlah aku nak cover tudung labuh tahap tu -.-' 

hey,doakan aku supaya jangan turun kelas ekk..sayang korang *awat gedik sangat ayat?*

-out-

charming

Hey peeps :D
yeah you right *blinkblink* that 'BOYS OVER FLOWER'.Kali ni dah kali ke 4 aku tgk cita neyh.Sweet kan.Suka sgt kat Ji Ho.Omg >.< cute plus plus XD hey,teringin gak aku nak masuk sekolah tue.Ada kad merah (macam padang bola sepak) ada F4 yang kiut tahap,kafeteria dia mantap beb.Kalau x aku tak kawan ngan nazlifa la,mesti aku tak tau yang cita neyh wujud.thankx Naz :) u mean a lot to me :') bukan takat cita korea ni jah aku minat, cita Playful Kiss dan City Hunter pon aku minat.You know what...aku ada pakwe baru ^_^ lagi hensem dari anak pak don tu...5 kali ganda hensem daripada sotong lembut tu..and he the cutest man in the world..he is...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aww :3comel ala kiut gitu kan>.< kim bum <3 i love you .. BUT! your number is 4 because number 1 belong to Peter (carlisle cullen) number 2 is taylor lautner,number 3 is robert pattinson and number 4 is you...ya,that you KIM BUM <3 cute dolly face :3 he has sexy eyes.Aww mata dia comel gila...senyuman dia yang dalam gambar tu adalah senyuman yang bisa membunuh semua fans dia tau..aww..he's cute :3 your everything to me..tapi..banyak mana kaum hawa yang dah jadikan kau boyfren depa hah?mesti ramai kan..jangan la buat muka cenggitu..ala.. >.< *tengah bercakap dengan gambar* =.=' ok..im done with this picture..let move to this other kim bum pic :D

His smile can kill me in 5 second.. 1..2..3..4..5 ok im DIE -.-' 
if i die young,
bury me with KIM BUM,
lay me down on a bed of white roses,
sink me in KIM BUM pool,at his house
send me away with his killing smile
o'oh
wah,sejak bila aku jadi composer?coming soon on daenialonyx VEVO. wargh vevo gitu.perasan tahap dah aku -.-'

SO hey,tomorrow my tuition started. Yay : D with cheerful heart.Matematik,you are my second killer..setiap kali aku tarik langsir jah mesti imaginasi aku take part.nak tau apa imaginasi aku.. Aq bukak langsir and then tajuk polygon dalam matematik tu sergah aku.Dia suruh aku selesaikan suma soalan susah tahap kat aku then mak aku panggil dan aku tersedar daripada imaginasi aku yang super tahap tu.Nampak sangat aku tensyen kan..haha wish me luck for this kaming PMR *terbaik ayat kaming tu*

p/s:apsal adik aku 2 orang neyh asyik sebut perkataan DON jah?and apsal parent aku asyik cakap pasal DON? apsal suma warga dalam rumah neyh?DON jadik topik?apapah?



Post special

Hello Peeps :D
This is it XD today is his birthday.who? my only one hater.Semalam aku tak boleh tidur kan sbb pagi tu aku bangun pukul 10.00 pagi *anak dara sapa la ni* so malam tu aku tak boleh tidur then i realize that the clock show 12.52 a.m. then aku yang tengah kebosanan ni pun menyanyilah...

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to ____,
Happy birthday to you...

Haha sah2 korang suma kata aku mesti tengah tension tahap.Bayangkanlah,aku menyanyi sorang2 dalam bilik tu..adoyai =.=' so to you i just wanna say HAPPY BIRTHDAY..apa?hang tanya hadiah mana? bayangkanlah ada kotak besar kat tangan hang yang tertulis kat atas tu from"deanna..hang tanya pasal kek?banyangkanlah ada kek paling besar dalam malaysia ni depan mata hang,just imagine it.Tu la,sapa suruh besday hang bulan disember..*buat salah mak orang pulak-.-'* if edward cullen say 'you always be my bella' for bella swan, i say that you always be my hater forever..*forever kah* yaya,sampai hari neyh aku x boleh lupa tau dak fasal hang katakan pada bulan2 lepaih tu.hang p setuju ezriq kata benci tu tanda sayang.arghhh,you kill me with that wordless.

hurm nak kata apa lagi hah kat hang?yang tu ja la kut.Moga Allah SWT panjangkan umur hang noh,tahun depan PMR pulun skit..*diri sendiri x pulun pun-.-'* ok fullstop.

-out-

My Lovely Pianist

Hey peeps :D
Bagi ampa suma lma x aku x update blog? Ooops,lupa plak,spa la aku neyh kan.Mna ada org yang nak sgt bca blog aku :p Hey,you know who is that?That man in the picture..Yes,you right,that is YIRUMA XD i love him so much lol :D Even he married now..huhu.Aku dengar dia punya alunan piano tu waktu aku blogwalking bloggie aina sofia.For your information, she very awesome.Aina letak lagu kiss the rain by YIRUMA.Lagu tu memang best jugak la bagi aku.Aku bagi 8/10.Bagi aku la,korang ikut suka la nak bagi mark brapa kan.But, im very like this song.Yea,the song that you hear right now :D RIVERS FLOW IN YOU. Lagu tue bagi aku memey sweet giler lah.Awatlah Stephanie Meyer x pilih lagu ni,sepatutnya dia pilih dua-dua lagu tu,lagu rivers flow in you and Bella's Lullaby.Both song really damn great.Carter Burwell and Yiruma is really great pianist ever.Memang orang berjiwa piano la diorang neyh, can u imagine how can they create this great melody...Tadi aku terjah youtube tengok yiruma main piano,membuak2 keinginan aku nak blajar main piano,tapi..ye la, mana sempatkan sbb tahun depan PMR dah..Aaarghh.PMR, be nice to me,don't make me STRESS *with capital letter*

Hey,im was thinking,kristen stewart is in relationship with robert or taylor?Tadi aku tengok kat youtube sesi interview depa 3 orang,So cute :3 Rupanya,ada orang lagi fanatik twilight daripada aku,ada 4 orang kaum ibu ni kan,punyala obses kat edward,bella ngan taylor.Wakil OPRAH datang kat ruma mereka and guess what...Pinggan pun gambar twilight :D and ada bilik bawah tanah tau,tudia,siap ada replika edward lagi tu XD wallpaper twilight di merata2 tempat..i wish i can do that thing :') then wakil oprah tanya anak2 kaum ibu tu kan,then budak laki neyh jwb 'She (ibu dia) would spend an hour just to watch edward cullen scene' hewhew..sama la kitew yew.Then ada budak pompuan hostel neyh.As you know, suma peminat twilight la kan... mana la depa dapat cadar gambar edward tu.Aku nak jugak.Added to my wishlist : cadar arsenal dan cadar twilight.

Hey,my warrior queen have made the MV :D she is LADY GAGA :) very love her you know.You should watch Marry The Night MV.First tu memang panjang gilerla intro dia,but her vid is awesome dude.Tapi ada banyak la jugak part censored tue >.< tapi vid dia memang giler habis la you know her song is incredible.Apart from that,now im start to like matluthfi,he make vlogging in youtube.Impact video dia memang kuat la,dalam keseriusan tu, ada part lawak.Cakap Kedah dia tu memang piau gila dude.I guess that dia tu orang Kokdiang.Kampung aku kut XD SEARCH la kat youtube, MATLUTHFI90, AmanWan pun syok gak.Ada part dia buat yang dia tangah makan nasik pakai senduk and minum kicap.Sumpah geleman dude,.Ada part yang dia makan  megi dlm baldi,werghh..terbaek baq hang.SEARCH la mamat neyh jugak AMANWAN.konfem puas hati.

Alamak esok besday hang lah hater.Tunggu noh esok, ada post special untuk hang.

-out-

Holiday..entah yg ke berapa -.-

Hye peeps :D
Just wanna say hi and im sorry for not updating this blogging.Bukannya malas tp masa aq banyak dihabiskan untuk the little devil i mean mathematic.Aq bukannya mcm korang yg pandai tp aq bab2 mengira neyh aq slow down skit..So,nak mantapkan lagi skill matematik aq,kena la revision lebeyh kan.Agree that? if u say yes that good.So,x suma masa aq dihabiskan untuk matematik sbb aq dah ada PS a.k.a play station.PS yg ke brapa? *dirahsiakan..so aq duk keja men fifa ngan racing keta je larh.Yg best tu, aq asyik duk pekena chamakh jah..Alik2kat kuning.Suka sungguh benda tackle tu.

So,dlm kepala aq neyh,dah set dah nak DEACTIVATE menatang nma facebook tu,cuma twitter ngan blogging neyh kalo ada masa aq update lah.Rasa jadual aq cenggini..tiap2 hari Ahad aq akan update tp kalo kat skolah ada m/pelajaran komputer tu aq bleyh la update skali.

Korang cuti p mna dah? aq rasa cuti neyh aq x gi mna sbb parent aq sibok =.= paling kauh pon maybe penang? :'( ada x insan seperti aq di luar sna?kalo ada gtaw taw :3 Haritu tok aq dtg ngan kak intan suma lah.kmi mkn dkt restoran tepi pantai (k.perlis jah) mmg x leyh blah la acara sembunyi telur goreng tu,adik aq leka skit aq ngan pak cik aq amik telur tu sembunyi.Punyala dya cari..ahaha,,

Hey, aq dah gila kat LADY GAGA taw.Lepaih aq dengaq lgu Marry The Night tue,trus hati aq dah suka kat dya.She awesome,tambah2 lagu bahasa jerman tue.mmg syiok habih.MMg patut lah dya ramai follower kat twitter.Maybe kalo x kerana alis yg duk conteng perkataan MARRY THE NIGHT kat papan putih tu,sampai skarang aq x taw lagu tu wujud ke x.Aq nak MV dya.kluar la cpt,perasaan x sabar neyh sma ngan perasaan nak tunggu twilight breaking dawn part 2 XD Forever is only the beginning :3

Hey, igtg now,
-out-

#Holiday 6

Hello peeps XD
Guess what..tgk gambo kat atas neyh mesti kowank dah tau neyh movie apa.Jeng3 Twilight Breaking Dawn yaw...Alhamdulilah,syukur ke hadrat illahi disbbkan beberapa follower aq yg baik hati kat twitter,diorang bgi aq link movie neyh.Dahlah dpt tgk,free pulak..Yessssss..tp kena banyak bersabar ler,buffering tu mmg mencabar kesabaran aq, and aq putuskan sok aq nak tgk citer ni sampai habih..off blogger,twitter and facebook.Wait for me CARLISLE <3 (he so cute :3)





-out-







Holiday #5

Hello peeps XD
aku bukannya minat sgt menatang nma domo neyh,tp sja aku buh gambaq neyh.Weyh,lepas kegembiraan malaysia menang aku tension balek urghh =.= menatang yg tunbuh kat tgn aku neyh yg bernma KETUAT dah brapa lma dah,x surut2 lgi,tp kecik jah.First time aq dpt menatang tu aq dah dpt red alert dah.Kalo prg yg tgk pon geli,aq yg kena neyh lgi geli doeh -.- aggagagaga, aq letak plaster yg tgh2 tu ada ubat kaler pink.Pink.. i loike it XD then ketuat aq tetiba berubah kaler jd warna teluq siput godang emas yg ada kat sawah pdi.Arghhhh.. rasa mcm nak amik pisau kerat jah,saiyidah penah bgi cadangan tuh tp aq yg x brani nak buad,sure saket kowt.

By the way,internet umah aq gila balik,gila segila gilanya...lampu kaler kuning  tue x maw menyala penuh,aq cepuk kang nanti padan muka aq,internet rosak kang,.dah la cuti skolah,baangkan,cuti panjang tanpa internet =.= x leyh bayang kan??

To anis,weyh,bukak utube,tijah buad video lagi.TIJAH,aq suka org tu,tp sebenaqnya pelukis tue,dya buad video lwn giler, tajuk dya TIJAH PUSHH, cari je la bgi jumpa, video neyh kesahnya tijah nak beranak pastu dan lagi tangkap gambaq,then promo khidmat photografi untuk majlis perkahwinan ke,newborn ka mcm2.Last skali tijah dpt anak zombie yg dlm game zombie vs plant.Lawak bebeno lew katakan.

Sampai takat neyh jah no... nak mendoodle sat,babai 

-out-

Gold Medal

Finally our hero MENANG(with capital letter) Sememangnya harimau malaya lebih rakus daripada garuda.Garuda pown aq rasa la ni tinggal tulang sekeping jah,apa yang terjadi kpd harimau??? harimau kenyang la,apa lgi,sambil menjilat jari lagi,Finger lickin good (bedal trademark KFC)

Ampa suma mesti x leyh bayang kan perasaan waktu penalty last skali tue.Aq jenuh urut dada, kalo sapa ada serangan jantung tue, mesti dah koma kan..naseb baik la our hero,Baddrul (btul kot ejaan nma dya) buh sepakan yang aku dpt katakan sepakan dramatik sbb bola tue masuk gol slow jah.We easy man.Kalo x disebabkan pakwe aq yg slamat gol tue,mesti malaysia kecundang..Pakwe??? ni dya

Aha..jgn marah no anis,kita share la...50/50.. oh wait,aq ada kenal kwn si khairul fahmi neyh,nmanya aidil,tinggal serumah ngan penjaga gol neyh.KoRAng ada... adik aq pown penah chat ngan dya neyh jgk.^_^ harap maaf,link fb kwn si fahmi neyh dirahsiakan harap maklum.Aq jumpa kwn dya ni pown kat IMVU.

Oh ya,ada satu pemain indon neyh,campuran belanda ngan indon.Alah,sepupu Dora THE explorer tu,yg si diego tue.Muka gler hensem.Hey,u should play for netherland not indon.X layak la muka tu men indon.

Perasaan gol pertama malaysia tu,ong kim swee lompat mcm nak capai awn di waktu mlm.Syok gila habih..mmg bwk ong la coach ^_^

i gtg now,babai

p/s:gambar diambil drpd anis farhana



last day school

Hello peeps (:
ohmy XD hari neyh last day school.So,bermula daripada esok,suma pelajar termasuk guru holiday panjang ler.Best x?of kos la besh kan :D Pepagi td dtg skolah,spatutnya ada jamuan,tp disebabkan ada segelintir manusia yg brand minded sgt neyh,so klas kami x buat la jamuan..geram tau x~!BaB! tul...saket hati tau x dgn manusia tue,aq apa lagi, bukak lappy larh,tweet2 ngan hannaan then anis bwk mai roti+telur hancur skali ngan sos,apa lgi melahap la kmi4 org termasuk fatin.Pahtu mai plak mukhriz neyh,dan2 kami jerkah dya suruh jgn makan,ho la,jamuan depa kul 8 malam,so buad apa hang nak mkn makanan kami plak?? hantu jenglot btoi >:( u know what,lepaih tu farah tunjuk kat aq laman web yg boleyh bca novel on9,so skarang neyh aq dah ketagih novel plak..ney suma gara2 pengaruh farah XD bdk laki neyh idea depa slalu pelik2, td terciptalah satu permainan yg iras2 skuash tp dimainkan menggunakan kaki dan menggunakan bola tennis lol XD 

Know what, td geng diva tu sajia lalu tingkat kami...sja nak tayang keanggunan lew tu..heloo,kita mai skolah nak blajaq bukannya nak jd miss universe werrr~~~~i will always hate u perfect bitch -.-

tgk gambaq atas tu..kiut miut x?ada 3 biskut..yg kiri skali saiyidah yg tgh aq yang kanan skali anis lol XD.. kitorang 3 sahabat..

p/s:aku ahli waja taun depan :'(

Penat & Bola

Hello peeps (:
td penat giler baq hang.Habih jah perhimpunan lepas dengaq cegu zul ngan cegu shaharim taklimat pasal skolah aku pegi la teman anis ngan saiyidah buad keje kayu sbb depa 2 org x siap apa lgi,aku siap dah.Mula la acara paku memaku,menggergaji ngan potong ngan mesin hampir siap la projek saiyidah ngan anis tue..banyak dugaan dude =.=' dgn paku terkeluaq,kayu herot and mcm2 lagi la.

Ops,perasan cutepanda ada dalam bilik kh td,tgh buad projek memateri,serious giler muka baq hang,td dya nak p kat anwar,lalu kat depan aku x bleyh sbb ada org halang then dgn muka ego lalu jgk kat blakang aku..hahax,ego konon.

Sorry ler anis,aq asyik duk tlg saiyidah jah sampai nak tlg ag aq lupa..heheh,(penting diri) :p then what?tgk jam dah pukul 12 lebih lol XD bayangkan 10.20a.m. rehat yg kami ikat perut sampai pukul 12 lebih...lapaq baq hang..perut aku duk mintak simpati agar diisi,so pegi kantin and anis or saiyidah yg ckp ada nasik x? oh god..naseb mak cik kantin tue ada lagi nasik, waktu tu rasa mcm mak cik tu la penyelamat kami daripada kebuluq.Then sampai kat klas,ayaq aku tumpah >:( marah pown ada sedeyh pon ada..air teh o' ais tu tumpah tanpa aku sempat rasa nikmatnya,, tp ada la rsa sikit.Minum ayaq masak ja la aq..dgn kuah nasik pedas tahap..lidas aq jadi tebal gamaknya..then terkantoi ngan mukhriz,ezriq ngan idzuan sbb mkn dlm klas and x p dengaq ceramah XD kami buad kh td,rilek arr.Then aku,saiyidah ngan anis kemas klas,ye larh lagi 2 hari nak long holiday...sampah punyala banyak..nak harapkan nuu (x bleyh sebut..nanti dikecam) lagi la x buad.Maw depa buad pown,depa sapu kat tmpt depa jah..grrrr

Then anis ajak aku p turun bilik kh.Sorry la aku terpaksa refuse,aku sakit gila kaki baq hang.Sejak akhir2 neyh,kaki aku derek buad hal.Rasa nak cabut kaki jah.Then i realized,aku sowank ja ka pompuan dlm klas neyh?so terpaksalah aku jd patung cendana dalam klas 2 tekun dgn shahmin ngan puak2 dya duk men bola.aku duk doodling tp x penahnya menjadi..yg mukhriz duk tulis buku koko then ustazah masuk,yg duk men bola td tu x sedaq kta ustazah dah masuk,sedaq2 jah depa berenti lah,yg idzuan buad rabun plak,dya sepak bola tu kena tingkap..kami x larat nak gelak,pengawas men bola dude XD.Then cegu soal la sensorang..aku ngan mukhriz selamat lah... high 5 dude.then ustazah tanya ,mukhriz kenapa x larang..mukhriz kelentong kta dya x sedaq apa pasai asyik duk tulis buku koko..ustazah tanya aku plak,soalan sma cam mukhriz,aku pun hentam p kta larang pon depa x dengaq,naseb ustazah x syak apa-apa..phew..Pasai  depa lah kmi balik kul 2.15 p.m. kena motivasi =.='

k gtg now..buhbye..Never Let Rawkie Cookie Shut Down

Ni sapa? Duk kat mana? Sori silap number


hi peepsMyEm0.Com
Menatang apa tajuk di atas? mesti kowank suma kata gitu kan, kalau x pown x pa larh.Ayat tue ayat mesej yg dinie dpt wak2 kat skolah td.Waktu tue kami suma pakat duk melantak hamper yg dinie dpt lepaih menang main lawn bowl kat rin skolah td.Dapat jah mcej tue kami suma pakat bca.Dinie reply 'Nama aq Zabedah, tinggal kat Ampang tepi loji' mcm tu gaya ayat dya tp x la betul tepat sbb aq ingat ayat neyh jah.Dalam hati kami suma (shahira,dinie,asha,alis,anis,mukhriz ngan husna) owank yg antaq tue x kan balaih.Tetiba dya antaq lagi 'Keje apa;' ayat agagak2 je tue.Then x silap aq, mukhriz yg reply kut, 'Keja tukang cuci tandas kat KLIA' Hahax,pakat suma gelak, tukang cuci tandas??? Oh myMyEm0.Com ingatkan lagi dya x balas, ye larh, tukang cuci tandas, sapa yg maw kan!! then the mystery man tue reply lagi 'x pa larh, janji keja halal' gila mmg x mengalah betul owank tu, then dinie reply apa tah, panjang sgt ayat tp ayat hujung dya demi bangsa dan negara (pergh)then owank tue reply nama apa, mukhriz reply pulak 'Zabedah Ismail, aku neyh janda anak tiga, awat ag suka kat aq ka?' pakat suma owank gelak, ye larh ayat janda anak tiga tuh x bley blah dude, kalo la owank tu taw yg dya duk reply mesej dya tue bebudak yg bru umo 14 thn...MyEm0.Com mmg tepat sangkaan kami, dya x balas dah, sahih demam seminggu sambil mulut berbuih..alahai..

Pastu kami suma sembang2 cam besa and depa budak laki nuu dapat idea yg x berapa cerdik men bola dlm klas.i was likeMyEm0.Com bising erhhh.tp lawak gak kekadang depa neyh, main bola mcm nampak main ragbi uh..sowank tolak kwn neyh, adoyai, yg banyak jadi mangsa,yg banyak jatuh ezriq lah, terpinggir daripada owank len..Then ada satu moment neyh di mna amar sepak bola then kasut dya terkeluaq kut tingkap, adoyai.. kasut bleyh terlucut daripada kaki.. ayo..

k..gotta go now, nak tgk youtube erhMyEm0.Com

Pabila Cik Abang sudah Mula Jiwang Karat

Sebelum aq mula cita neyh, aq nak story ckit pasai dya neyh.Dya Senior aq taun lepas,mmg aq rindu puak2 senior taun lepas.Yg aq nak cita neyh pasai salah sowank nya lah.. Kalo kat twitter mmg aq duk tweet ngan dya ja lah. Tapi yg aq tweet lebih mestilah dya and selebihnya tuh aq tweet ngan anis,dinie,asha and many more lah.Hari neyh aq bwk lappy ke skolah.Mmg untung giler la cegu yg masuk okeyh jah kami bukak lappy.Tiba ternampak tweet sowank neyh, jiwang karat gilalah.. neyh aq print screen.Nak komen sakgi kta aq menyibowk plak.Kalo aq upload kat bloggie neyh pown, sapa nak tgk, blog aq x banyak manusia yg follow pown ):


Kalo nak bca dgn lebih jelas lagi, klik la kat ctu.Ayat mmg pergh...Ni la bdk derma,pandai buad ayat even ag Ex-dermarian.Dya neyh kekadang buad lwak bodow ngan aq tp kekadang terubat juga kebosanan aq sbb x ramai manusia yg aq kenai kat twitter.

Other story
Weyh dude, aq takowt sgt sbb takowt turun klas..huhu.. skang pown result aq just B.. only B.. no A or C..Dear mathematics, please don't be cruel to me.Takowt sgt sbb math aq x expect sgt markah brapa.slalu 50 ke atas.Ya Allah, bgi lah aq lingkungan B ja lah.Amin (': Kurang la ckit takowt aq lepas ckp ngan kak bihah.Dya kata, tawakal jah la.okeyh, kak, i will.Sn B KIRA OKEYH LER TUE..JGN TAMAK.Aq rasa neyh baru ja permulaan. X kesah la even aq kena turun klas ka naik klas ka, taun depan tujuan hanya satu.. dpt 8A+ caiyok2 (mula dah merepek)

Next
Aq bagi nma dya PANDA lah.No reason for me giving that name.Dya berlagak la neyh.Mesti shahmin tu eeeeeeeeeeeee geramnya aq!!! rasa mcm nak amik riffle and tembak geng depa tue..Muahahahahaha :3 

Alamak kena chaos dulu buhbye

Boring take over my mood now


Hello people (curi ayat wan)
Awat aq lama x update bloggie neyh adalah... jeng..jeng..jeng.. aq x dak cita nak tulih, nothing gud happen to me ): Kalau dah borink sampai tahap lima pown aq akan on9 twitter check mention and follower pastu kalau hannan on9 aq kacolah dya,Hahax mna leyh aq lupa bekas ketua MPP SMK DERMA kan..

Tapi bes gak kaco cik abang tue ;) u know what, danial x sanggup nak pandang muka aq ngan anis.Sbbnya
kalau kowank x tgk match tue, keputusan perlawanan ini adalah.. jen..jeng..jeng
CHELSEA (3)-ARSENAL (5)
KOWANK NAK TAU BETAPA BANGGANYA AQ HAHAX. DANIEL pown x maw ungkit kekalahan memalukan itu, syok gila dpt pekena dya balik.Yahooo.U know what, abg aq yg duk sumbat gol tue.Abg Persie..Gosh, rasa nak amik walcott jd abg aq sama >.<
 Guess what, rasa nak p rumah RVP,Walcott ngan WS (keeper arsenal) aq nak vulik depa bwk balik mai sini.Oh my, i wish i could do that stupid thing (: Td aq, anis ngan saiyidah tgk arsenal punya online shop.Tgk la bahagian baju baby made by arsenal tue lan. Ya Allah, bkn aq rasa nak beli baju tue, tp aq nak beli bdk tue.. comel + kiut + miut.. Rasa nak beli Gunner apa tah nma dya, dinosour kaler hijau yg pakai topi ngan baju arsenal.Td aq tgk la WS main ping pong ngan sapa tah sowank pemain arsenal.Besh gila (: memula main ikut peraturan la pakai pemukul tu kan, round kedua pakai kuali.Entah apa-apa pakai kuali tp nampak bes gak siap ada bunyi kuali skali.Round ketiga main pakai kayu kriket.Ohsyemm (:
 
Oh ,y, i can wait for Twilight Breaking Dawn.
So sweet anak dya (: Mak ngan Pak dya pown hot jgk ;)

gotta go now, no interesting story i wanna to tell u K bye
 

Complicated

Now, suma benda jd very complicated mcm problem math kat atas nuu.Sapa zarif di shoutmix?? Saiyidah dah out sbb dya dah nyatakan yg dya xkan jd bdk nerd tu.Idzuan, hermm, maybe him sbb skarang dya tgh on9 facebook ..Argh, really complicated yoo..

To ZARIF:
  wEYH, MU kalah terowk smalam, jgn terasa naah sbb Arsenal aq sentiasa menang tambah2 abg aq yg hensem sgt tue ROBIN VAN PERSIE.Kalau betul la kan ag yg tulis kat shoutmix aq tu.Dari mna ag dpt link blog aq? kalo bdk laki hanya idzuan ngan mukhriz jah taw ink bloggie aq.Satu lagi, enset ag ada kedit ke x? x dak org nak kaco neyh, saiyidah ngan anis melancong p mna aq pown x taw.Need ur reply.

truthly,
DEANNA

Sedikit Bengang

Wah, tajuk entry atas SEDIKI BENGANG.Mmg aq bengang pown,sila rujuk pada shoutmix di sebelah kanan anda.Sapa la yg gatal p tulih nma zarif and then ai deanna?Setahu aq, aq x penah bgi link blog aq neyh kat dya.Dya pown x on9 fb lgi.Bkn nak tuduh eh,org yg aq saspek

1) MUKHRIZ <saspek utama neyh>
dya bengang sbb aq panggil dya posmen x bergaji.Kira dya neyh nak balas dendam kat aq la neyh.

2)Saiyidah or Anis
diorang neyh mmg suka pekena aq neyh,boleyh jadik gak neyh

3)Idzuan
Mamat neyh kekadang 1 geng gak ngan saspek no 2 tue.

Kalau bkn diorang neyh sapa?Adoyai trus terang la dude.Aq neyh bkn jenis mkn orang pown.
k get rip off it., Nak chaoz p youtube.

Raining

 Hari neyh dingin skali dude.Memula hujan renyai-renyai and then hujan lebat, aq pown grab la oppurtunity nak maen hujan tumpang mama ngan papa aq x dak kat rumah.So aq mainlah hujan tue sambil basah rambut,bju ngan sluar aq tp mmg besh and awesome (:

 Kekadang hujan neh buat kita rasa better.Bgi aq, masalah aq hadapi wak2 neyh rasa release sekejap.Jiwa ngan minda tenang giler.I can live without that letter.Aq nak duk dlm klas weyh, nak antaq surat pastu dpt surat balas balik.Aq nak duk dlm klas sambil buat wayang charlie chaplin ngan dya.

First aq ada mcej ngan anwar pasai si dya tue, anwar kta ag tepon dya trus, fon dya, dya pegang bkn mak dya, aq takowt kot kalo mama dya yg jwb =.=' hell waiting for me dude.Tp nak mcej ngan dya :3 toksah lah, bkn urgent pown kan, tinggalkan topik neyh

U know wut, i just got ponytail, sepanjang 13 thn aq hidup.. x penah skali pown aq dpt ponytail.Dulu darjah 6 rambut aq mmg pendek giler larh mcm mukhriz.Aq selesa gaya camtu dulu tp tingkatan 1 aq dah berubah dah.Talking about darjah 6, aq rindu tinggal kat asrama, rindu lina, bella ,azila and especially 'ALIYA NAJIHA. bestfriend aq slamanya tue, dulu ada larh salah faham ckit ngan dya tp aq ngan dya x leyh berenggang langsung.Lupa plak, aq rindu FIEYKA,FARHANA and Ramai lagi.Aq rindu gak kat my monkey, ALIF ASHARAF NGAN kwn aq yg ketot KAMARUL awat ampa duk skolah agama?mai la dowk derma.

Aq rindu gak waktu blajar sesama ngan depa nak bersedia hadapi UPSR 2009.Aq rindu Dewan Makan aq yg kaler emas tu.Aq rindu loker aq B11 tue.no bertuah tu, NO.11.Aq rindu kat cacing dlm tanah kat dorm putera.Aq rindu Tangki ayaq yg kaler biru tue.Aq rindu kolam ikan tue.Aq rindu la ag Lina.Ingat x yg kita kutuk mak cik yg maw kat penyelia kita tue.Hahax.Ingat x kita lwn rambut sapa paling pendek.Aq ingat lagi wak2 ayah aq kta aq pakai dukun sbb aq dpt 5A.Ayah ag mmg sporting.

Skolah rendah aq ingat lgi Pa'am.Ingat lgi yg aq,'Aliya ngan Farhana cabar ag mkn rumput bru kmi bgi cekelat, pastu ag mkn daun pokok tue,OMG 0.o kmi pown bgi la cekelat tue.SWEET MEMORY (: Ingat lgi x waktu kita kat UUM.Rindu plak kat Kak Gi ngan Abg Nizam, aq lupa plak aq dulu geng mna.Tp mmg besh, waktu aq tersilap masowk bilik org laen aduhai =.= Mmg dpt rasa susana universiti.Aq ingat lgi wak2 kita nak p u tu, kita karaoke dlm bas, sir nyanyi lagu jiwang ngan jihan.Pakat gelak la.

Still remember waktu aq masuk drama R.A.P .. aq jd pokok,ALIF jd monyet <ag berlakon mmg menjadi>, skolah kmi dpt no3 dude.Tp x dpt p KL larh, sedeyh >.< Kenangan Choral Speaking,join skali ngan alif,anif,eman hakim jd konduktor,kak nina and ramai lagi.Yg tu la terbest moment in my life.Dgn konduktor yg asyik duk sengih jah 24 jam.

Panjangnya entri aq kali neyh, cowy :3

Finally!

u know what.. exam dah abes yay (: cantek x aq edit blog?? huduh kan tp try p blog neyh http://evilphoenix97.blogspot.com blog pertama aq tuh, jgn lupa follow taw, ada button kat atas tu.La neyh, aq duk update blog tu jah la.Sbb tu kan bloggie pertama aq.Dia laki pertama ag, kaw ni plak laki aq no 2.actually, tired to facing the code in the blog.But, nak buat gena, dah kena buad ka,, huhu :3 so no more story i gonna tel u.. nitenite

Only One

hi aliens ;D
mmg aq neyh x menepati janji sungguh kan (; kta nak off due to last year exam, tp sumanya hampeh kan, modem tu mcm panggil DYA...DYA mai bukak aq... and then aq pown bukaklah modem tu :p 

td exam BM paper1 ngan paper2.I was like pheww.Tp; bru satu ketas BM jah :'( aq ngan anis mmg nak exam cpt habih der~U know wut, kedudukan dlm klas wak2 exam berubah.Disebabkan aq tukar tmpt dgn dinie ngan alis,aq dowk row 6ber 2.Giler getaq siot, naseb wan dowk depan aq (: berpuluh-puluh kali dah sampai berbuih mulut aq pesan kat wan supaya dya jgn tidoq, aq x maw face 2 face ngan cegu depan aq tue =.=' belah kiri aq Saiyidah belah kanan aq daniel. okeyler tew.

td ketas BM i was like, Owh God =.=' so freakin bad!! ketas 1 susah and ketas 2 bleylah gagah sbb kebanyakan soalan ketas 2 aq dah hafal pagi tu.Terima Kasih YA ALLAH bgi kepala otak aq nie ingat.ALHAMDULILAH.Ketas 1 ada soalan 6ber 3; jawapan A dya TERKAPAH-KAPAH <apa tue?> B;TERKATAH-KATAH <huh??> serious, for that question, aq just tawakal kpd Allah SWT ja la.. mmg aq x taw apa-apa 0%!!For the first time in my life.. aq buat ketas 1 cukup2 sejam!! mmg mencabar gler siot.

pasai zarif plak, aq ada antaq surat kat dya, kandungan surat tue bgi aq mmg sadis gila aq tulih.Padan ngan muka dya, amik ag, ag nak buad apa terserah kat ag.Mmg td tgk reaksi muka dya terkejut gila tahap habih.Surat tu pown aq tulih waktu exam paper2 ;p bgi saiyidah plak;tue surat CINTA.. CINTA?? bleyh gak, haha gurau sja ;) ^-^

Okay, i got to go now, nak p tgk utube sat sbb minggu depan exam lgi. Wish me luck okeyh (;

Last Year Exam!

Huyoo.. besh giler nak amik last exam.Aq bersedia la jgk but not in math,science,geo,sej okeyh!! Now, aq mesti lepaskan modem aq tue.OFF DUE TO LAST YEAR EXAM. GTG now. Wanna make some revision. Nanti lepaih exam aq mekap kaw cantek2 eh blogger ku yg tersayang. Jgn merajuk sgt blogger.. seminggu ja exam tue..

SELAMAT MENJAWAB SOALAN 2 TEKUN
especially for ZARIF SABIRIN <3

p/s: jgn pikiaq bebukan no

Projek Kayu

Alahai,ingatkan arineyh x ada klas KH ptg,rupanya ada.. So aq,anis ngan mukhriz belila waffel, sambil nyap2 mkn wafel tu, nampak la putera pujaan anis tue bwk keta, apa klas kancil, org naek mes la kan >.< then mak anis mai aq meneruskan perjalanan ke bengkel KH, tang spoil tu aq nak lalu kat terowong gelap tu kan, halamak, mamat 2 suku tu plak, amik jln kiri,ada laki aliatul plak!! so terpaksalah amik jln kanan, menyusahkan aq jah!!! The setibanya aq di bilik KH, what the.. aq ngan mukhriz jah mai!! so kami meneruskan la projek kami 2 org dlm bilik tue, sambil dengaq lagu hendset mukhriz (: U know wut1! aq amik keputusan nak buat lain projek tu,apa lagi, buat punya buat dah nak abis dah (; GUMBIRANYA .. aq pown beleteq kat diri aq neyh "WEYH DYA!! APSAL AG X BUAT CAMNI WAK2 MEMULA STAT BUAD PROJEK NEYH, AG NEY KEBODOHAN BETUL LARH!!" buat sampai 4.30, wak2 kat white house,Sesembang ngan Kak Syaza, pergh tgk ketas PMR, payah kut BM,, kak syaza kata Geo sederhana susah woot :3 oh my gawd, taun depan giliran aq plak, takutnyerr >.< <buat teruk> esok aq akan korbankan wak2 rehat aq dgn buat kerja kayu, nak bagi dpt A.. 20 markah untuk PMR...

got to go now, BYE BYE

What a long time

Wut a long time right.. Hye best stalker (:
First skali aq nak mintak maaf ler kat blog aq neyh, cowy naah,bkn aq nak lupakan ag cuma aq menghilangkan diri sekejap, mencari kesah aq yg hilang.Urgh, FYI, exam just around the corner,aha just wanna say WELCOME EXAM,IM HAPPY U COME NOW )': meme x hepi kan, last year exam kut,bakal menentukan aq klas mna taun depan. takowtnyer.jikalaulah aq terjerumus masuk 3 WAJA simpang malaikat 44! x maw aq!!now, im fall in <3 with math. aww. sweet kan kalau kami 2 KAPEL?? DEANNA <3 MATH secocok!! math, aq akan pastikan kaw dpt A taw.A 90 lebeyh. wut a big wishes right??

u know wut, aq jumpa FB GURU KELAS aq,pergh,profile picture album pakai spek siap angkat peace lagi tue,.. aduhai, x pa la, dya pown nak merasa Facebook jgk, x kan ank murid ja yg bleyh layan, ye x?? u know wut, td kan 30 september 2011 bersamaan pukul ... dya lalu depan klas aq, awh man.. siap jenguk kepala masuk kelas aq dan wak2 tue la aq xTERSENGAJA TERPUKUL tgn kwn terlebih baikku iaitu ANIS FARHANA..Sowy ehh, aq buat gitu sbb x tahan tgk muka dya yg awh, very HANDSOME dan badan dia yg TEGAP not GEMUK! NGEHNGEH..

weyh, ZARIFFFF.. aq nak beleteq sat kat ag.. Aku nak ag bca neyh, wey, aq nk kwn balek ngan ag der. Jgnlah juai mahal sangat,ego banyak la ag neyh!! wut?? apa yg ag kata td, aq slalu marah ag, bler masa plak aq marah ag? penin la aq kalau cenggini..Gena ahh kalau nak kwn ngan ag balik sbb ag sowank la yg open minded pasai owank yg aq suka.KAN-KAN.. jawaplah YAAAA.. plz .. desperate nak bercakap ngan ag neyh, mentang2 lah dpt 2A,berlagak ag neyh noh..

weyh,kelmarin kan,ada jamuan, hasrat kamu punah ranah apabila cegu kata dya x bleyh p jamuan kat KFC tue, but jamuan goes on, skali masuk KFC p kat bahagian satu lagi terpampang kat meja berderet tu RESERVED, WAH2 tenks to shahmin sbb suoh ayah dya tempah meja dude.Yg jadi waiter aritu,shahmin ngan abg ensem<anwar>.makan ayam, jgn jelez nowh, <ceh,bknnya x penah makan ayam> pergh..adala satu puak neyh,jelez kat mna x taw ler depa neyh.

#cowy sbb post kali neyh panjang sbb lama aq x update blogger neyh\

Mr. Pilot

aq ingat lagi mamat yg mukanya ala-ala TAYLOR LAUTNER malaysia, senang kata mcm JACOB dlm filem twilight tue larh. Dya tue senior aq taun lepas, result SPM pown okeyh jew (; skang neyh, dya hebat dowh, amik jurusan aeronatic.Mmg kalau sapa yg nak blajar dlm bidang neyh, kena kumpul duit banyak2 sbb kos dia mahal.Kalau mcm keadaan keluarga aq neyh, RM50,000.00 tue banyak giler lew kan.Tp, dya neyh bertuah ler sbb keluarga dya berada kan.. Neyh pic dya, kowank jgn dowk jatuh hati plak kat dya sbb dya sudah ada yg berpunya >.< cowy ler kat spa yg terlepas :p

pergh.. encem+macho giler >.<

Pergh,hensem kan.. to anis. tgh gigit jari kew?? dya neyh lagi ensem drpd muka dya taun lepas yg agak dikatakan blur.Yew la, mamat media skolah.okeyh chaozs dulu yep, slamat menatap wajah mamat neyh :) nma dya?? dirahsiakan (: 

pokok kelapa sungguh tinggi,
sungguh tinggi anak pak aji;
wahai mr.pilot kaw mmg ranggi,
harap engkau boleh terbang lebih tinggi.

p/s;anyone know kamarull amik course apa?


Drop..

Woahh, arineyh x ada BM ;) apa lgi,klas mcm tongkang pecah ler~~ yg anwar duk men laptop yg dya bwk tue la, asyik2 bukak FACEBOOK..asyik2 buka MUKA BUKU, x de benda len ka yg ampa bleyh bukak such as Twitter?? Forget about that :p Believe or not, aq tertidoq wak2 klas GEO. Tgh duk syok crita pasai Multimedia Super Corridor tetiba mata aq hantar mcej kat otak aq. "Tidur" itulah mcej yg dihantar oleh mata aq ke otak and then, otak pon kta "okeyh ;)" dan otak aq merensponskan balik mcej td kepada mata yg membuatkan aq berasa ngantuk. Begitulah cara-caranya bagi aq ngantuk. Apa lagi, terlentok lah aq kat ctu. Sampai 9.45 pagi.PERGH,nampaknya terungkailah salah satu sbb kenapa aq x penah dpt A dlm geografi :p

U know wut!! Daniel tlah berubah (: ALHAMDULILAH (: dia dah x banyak sgt bergaul ngan si syahmin and the gang. Dia join EZRIQ NGAN AMIR buat keja.Thumbs up fot u daniel. Ha stu lagi yg aq x habaq kat kowank, td shahmin tgh pinjam ler laptop si anwar, pastu dia bukak fb alisa and then shahmin klik la kat gambaq alisa pastu save as. Pastu shahmin kta la kuat2, weyh,ada gambaq alisa dlm laptop anwar.YA RABBI,mamat neyh, nyakat owank jew keja dia neyh.Pastu ada PJ taw, kena cari tmpt nak buat aktiviti orientering. Mcm2 gelagat la owank yg pegang kompas tue <saiyidah ngan farah> yg si izzati jadi tukang catit.Aq ngan fatin keja nyibowk ja.Anis,? tlg cari arah lew jgk.

Pastu ada PI.ustaz x ajaq pon and even masuk klas!! x pala , kandid gambaq jew la kejanya. Waktu nak turun tuh anis kta."Weyh f5 dah kuar dah" ang bgi aq.ALAMAK!! terlepas nak tgk HAZONE. sampai kat dataran intergrasi jew, bru aq ingat.tanya ler farah, wei, spek aq ag ami akk td. pastu farah kta dia dah bgi kat aq dah, so apa lagi, aq ngan farah patah balik p klas. waktu turun tue kan, omaigod, isee him (: tgh tekun bca buku. gud luck for ur SPM bro (:

Jatuh basikal baju carik,
hitam kulit si burung gagak;
Engaku mmg seorang yang baik,
Harap SPM nanti kau buat yg terbaik.

OK fine!

Okeyh, aq NUR HANIS DEANNA dgn rasminya mengangkat bendera putih.Aq x maw dah gaduh2 ngan ag.Ikut suka naa kalau ag nak kwn ngan aq ka apa ka, yg penting bendera putih tlh diangkat oleh aq.Tp dlm blog ni jew la, kat klas nanti buat duno jew. Tp, aq teringin nak kwn ngan ag balek, tp mcm ada benda yg menghalang daripada aq berbuat sedemikian.Asal nak buad ja x jd,asal nak buad ja x jd.Ya la, skang kan lepas raya, setan pun terlepas la,pastu dia bleyh buat pala ikut suka hati dia jew la.

Aq rindu ag punya gelak,senyum ngan sindiran ag bile aq cita kat ag pasal hazwan.Ag buad lawak, tue yg buad aq x keruan uhh. Tp skang aq dah x dpt suma tue dah.Entah silap sapa dlm hal ini.Yg penting dua2 SALAH. So, now enjoy ur life without me (':

Balik skolah makan mi kari,
Enak dimakan pada malam hari;
Kalau dulu aq bleyh sembang ngan kaw tetiap hari,
Sekarang semua dah tidak ada lagi.

kEM

KALAU RAJIN BACALAH
Day 1: sampai kat kem Tasoh, ugh.. rasa cam x best ja.. ya la, terpaksa lupakan fb,tweeter and of course MY BELOVED BLOG. lepaih letak beg dlm asrama, suma org kena p dewan nak bgi taklimat apa tah, taklimat punya taklimat si anis plak buat hal nak p tandas, aduhh.. p la cpt2, tgk suma org dah buat bulatan suda, kami pon p la menyelit celah2 tue, buat sesi icebreaking.Pasang lagu, jalan punya jalan, lagu pon berenti kaki pun otomatik kena berenti.Org yg aq ingat pun Harizi skolah sedsan<kira sma skolah ngan Hazim larh neyh.Org terakhir yg paling aq ingat dan ingat dan x akan lupa AISAR <3. cewah, berenti depan dia, dia tanya aq, nama penuh apa "Nur Hanis Deanna" panggilan? "Deanna" sekolah" SMK DERMA" ampa nama penuh?<giliran aq plak tanya>"AISAR NAHFIZ" nma panggilan?"Aisar" sekolah?"SMK dato sheikh ahmad" pastu stop sesi icebreaking and pi makang. pastu masuk ler dom, aq ngan anis pilih katil kat atas sbb yg tu je ada,owh Yin pun duk atas. org bwk aq nma apa tah, skolah sedsan gak, org tue mmg giler ranggi larh kiranya.aq dpt kwn baru, kwn skolah rendah anis "salsabila" panggil ja SAL.Pastu ada pemilihan ketua kumpulan,aq duk kumpulan no. 5,bangga jgk la sbb hazone f5 ;) ketua kumpulan kmi dari skolah lalilatul shahrin,bleyla sbb x ada calon len, si aisar duk kumpulan no. 2,huhu..nak tau x, tok hulu kem kami ialah si A`an<nma gelaran yg aq bgi pda dia sbb nma dia Farhan>Ya Allah, skali tgk mcm mukhriz tp MUKHRIZ ENCEM LGI DRPD DIA, dia tu lembut,mukhriz keras x apa,hai,nak buat gena,dah nasib dia.. mlm tue dodo.. phone kena kutip :'( bru ja nak mcej ngan mukhriz.stat mlm tue lah, aq mula stalker si aisar, even pendek namun klass gitu.cmey ;)mlm tue tido dlm kul nak dkt kul 12.

Day 2: Huwarghh!! bgn kul 4 pagi beb. takut bilik ayaq penuh dgn manusia, aq neyh jenis x ska menunggu..p la surau, aduh bdk lelaki neyh,kul 5.30 x bangun lagi, woihh, abg maad, harap ja mcm pak ustat,bangun lewat, aq ngan anis tersengguk2 tunggu depa yg Sal rajin ckit,amik Quran baca,skolah agama ler katakan.abih ja semyang,suma get ready p dewan, kawad2, aisar duk ctu<3 omaigod.. pakai bju kaler biru muda. kawad punya kawad, habih pi makan, pastu ada slot apa tah, x penah ada 1 slot pon yg aq x ngantuk.. mmg ngantuk gla la.dah la duk row paling depan, sebelah aq neyh bdk india ckp punya banyak,capang telinga aq.waktu slot tue la, sakgi aq tgk dia <aisar> cewah, rajin bebeno, tp aq rasa wak2 tu dia mmg sedaq yg aq duk tgk dia. sakgi dia angkat pala tgk aq, aq kalih kut len, ngee.. ada satu slot tue berkenaan CHOKING. abg tue p panggil dia jd role model kat depan kalau nampak orang tercekik, aduh, dah la abg tue peluk dia nak tekan perut. >.< hujan punya la lebat, sejuk+ngantuk mula menguasai diri. ada satu slot berkaitan pendarahan, aq punya la menggeletaq, nak muntah pon ada =.=' geli~~ mlm tue depa ajaq teknik balutan, yg aq terer pun, ANDUH BESAR,ANDUH SIKU,ANDUH ST.JOHN,KEPALA,KAKI,PAHA,DONAT,DADA and last TANGAN, yg tangan tu punya la rumit sbb nak pusing tarik mai sna tarik mai cni.aduh..yg paan tue, ikut sedap mulut dia ja kata org menggedik dia tu dah la LEMBUT even Mukhriz lagi berjenis lagi dari ag. mlm tue pakat duk bca buku sbb esoknya ada exam pertolongan cemas.

Day 3:yeay, nak balik dah,HOME SWEET HOME, pagi tue mcm besa la, kwad, pastu bla..bla..blaa,and then exam,amali dulu, for the first time aq buat cpr, tp agakla, aq bkn buat kat org, kat patung yg nampak nazak dah tue,waktu aq duk tgk demo tue kan, kan kena pecah ikut kumpulan, so aq duduk la di salah satu kerusi,ada buku blakang aq tue, buku AISAR, aq bca lar, ada markah peksa dia dlm buku tue, 7A IB beb,waktu stat ujian amali cpr tu kan, alhamdulilah aq bleyh buad dengan hanya 4 kesalahan,jenglot btul,amali anduh tue, aq bleyh buat la yg buku sila tue,LULUS:) yg peksa obj, tue, aq nagntuk gila, aq siap tertidoq tp sedaq balik,sampai pensel pon terlepas,dasyat aq!! tidoq waktu peksa :)habih tue, puan tue duk panggil nma stiap sorang nak pastikan btul ke x btul.and then nma aisar, besday dia kan 6/11/1997 aq 11/6/1997 terbalikan ja.. wah.. itu yg dinamakan takdir (; pastu ada majlis penutup, anis jgk la wakil kami yg terhormat untuk p amik sijil, u know what, aq nak tanya ampa, ampa ada ka t/tgn pengarah, aq dah ada (: t/tgn pak dun..yeay, sijil peringkat negeri,yahoo..balik tue, aq ngan yin balik ngan anis, tgk kiri kanan swah dah naek ayaq, banjir suda..then sampai kat skolah,balik dgn abah aq, finally sampai pun kat K.Perlis (: sumpah aq x maw p dah Tasoh tue  :3

p/s: balik tu selisih ngan van smkdsa :3

KEM PBSM??

Esok ada kem kat Tasoh )': aq x suka tp dah anis ajak, aq apa lagi, JOM ja la, memula Manas panggil kmi, di kata Cikgu Saiful nak jumpa, p la aq,saiyidah ngan anis. Cikgu duk tanya spa yg nak p kem sbb ni kem peringkat negeri.Aq liat nak p sbb u know, the wicked witch will not allow me at all. Chong kelentong kat cegu Saiful yg dia ada Badminton Tournament, padahal x ada pown.. Grr >:( Last2 skali cegu suoh aq ngan anis tepon mak memasing la kan nak mintak permission, entah wicked witch tu mkn apa tah, senang2 ja kta bleyh p. Apa lagi, cegu pown bgi la borang yg nak kena isi tue.Adoyai, kat Tasoh.. imagine.. dah la tmpt tue keras mcm batu, <ayat ANis> tp .. its ok lah, aq pon x penah nampak benda tu kan, so maybe yg neyh satu peluang untuk aq kenal ngan bdk skolah laen, seperti skolah mahaad.. cewah, ada udang di sebalik batu sebenaqnya heheh.. bleyh la kut aq usha sesapa.. bkn nak cari jodoh kat sana kan, mna taw ada yg sangkut ;) FYI, aq balik hari AHAD NI so BYE GUYZ :')

  Oh ya, arineyh besday mukhriz, HAPPY BIRTHDAY TO U,HAPPY BIRTHDAY TO U,HAPPY BIRTHDAY TO MUKHRIZ HAPPY BESDAY 2 U
AQ Nak ucapkan slamat hari lahir kat ag, dah 14 tahun dah ag idup noh :D td pown aq nampak ag mcm terharu dgn shahmin sbb senakal-nakal dia pown, dia ucap besday kat ag

Buku sejarah tercari-cari,
Rupanya tersimpan di salam almari;
Sungguh keramat hari ini,
Happy besday mukhriz zubaidi.

just one more day )':

satu hari ja lgi nak skolah, now its time to say hi to BOOK,HOMEWORK,TEACHER ESPECIALLY 'RATU HUTAN',SCHOOL BUS<almaklumlah, aq p skolah bajet naik bas ja>,PEN AND FRIEND (: tp hari isnin tu la aq kena stay sbb ada klas KH ngan Cegu J, aq teka la, mukhriz yg akan bwak kueh raya dari umah dya (: tp, perut aq pown dah boring mengadap juadah yg berkaitan dgn hari raya ): folio  sejarah, alhamdulilah isi aq dah dpt dah, KH???/ omaigod!! aq x lukih lagi pelan nak buat projek kayu tu, alahai.. dah la tgn mcm kayu, huhu

  now, thanks to my fwen Nisha or mukhriz best friend ~>.<~ 3 lakaran lain2.. x pa larh, aq akan gunakan suma daya imaginasi aq, tp, RAM otak aq dah full!! kena beli EXTERNAL DRIVE neyh (: RAM otak aq full dgn wajah abg Hazone aq ler~~ hihik =.=' lelebih plak minah senengel neyh.Sok stay ngan 2 org tue, hmm.. x kan aq sowank ja pompuan?? huhu, kena kaver sah2 neyh, sakgi ada org yg gatai mulut kta aq mcm-mcm.. skang ni, org laen dah kan/?

  to anis: aq dah ada account TONTON, ag nak tgk tanya aq taw, kite kongsi login okeyh? :D aq still dowk tgk NORA ELENA, mna leyh lupakan wajah watak SETH TAN <AARON AZIZ> ngan NORA ELENA<SITI SALEHA> dah la drama tu catchy abis, kan kak IMAN? ;) aq neyh, teringin gak larr nak tgk hantu bonceng ngan raya x jadi, mesti best syok giler la kan kak iman? kak iman ney bgi aq kaki panggung, suma citer mesti dia tgk and ada ulasan yg x menyeluruh,huhu..

  FYI, pak sumat aq bli samsung touch screen tue!! aq nak,, huwaaa )': nak cangat2 der>.< tp nak buat gena kan, aq akan berusaha, biar PMR aq meletowp habeh, kalau x dpt gak, kat universiti nanti aq nak pulun!! janji seorg bdk nama Deanna.. anis,kalau aq x boleyh buat tue, ag ketuk pala aq sampai pecah1! aq nak pulun sampai suma benda yg aq nak aq dpt, iaitu IPAD,IPHONE,DSLR and so so :_)< x keterlaluan sgt ker?>

  Yg kat Somalia nuu, aq nak ucap takziah kat kluarga arwah, )':

  aq ada bca 1 quote neyh, mmg perli gler

EXAM JUST WASTING TREE TO MAKE PAPER-unknown


btul tue, hanya membazirkan ketas je ;D

Jejalan

Hari pertama raya, first family aq gi kubur moyang aq, huhu taun lepas sempat gak la beraya dgn dia taun nryh dia dah x ada )': pastu gi balik kampung belah ayah aq, alah dekat kedah je, mmg situ tmpt kegemilangan aq kerna disitulah aq akan memperolehi duit raya tersangatla banyak<besar panjang dah kau neyh!!nak duit lagi?> besalah, prinsip aq yang ke brapa tah iaitu enjoy while it last <btul kan?> seperti yg dijangka, aq dpt RM 100 lebih kat kampung.. KA CHING (: mlm tu, aq ngan adek2 aq tgk pak sumat aq men mercun, yg pak nyang aq ngan dslr dia dowk tangkap gambaq nak buh dlm facebook ;) nanti aq upload keyh?

Hari kedua plak
believe or not, aq bangun pagi dgn x mandinya terpacak depan tv, ya la kami kan buat rumah tertutup (; pagi tu, 1 family dgn x mandinya cacak depan tv sambil mkn kuaci ngan megi, pergh-->best eid ever (: pastu mak ngah aq telephone yg depa nak buat rombongan cik kiah pi umah cik wa kat pendang, jauh kut ): first sampai kat umah tok aq, tmpt depa kumpul nak p, yg gegirl dok pancing ikan.,pabila org kl mancing ikan ;) dpt 2 ekoq ikan-->wow. aq jumpa anak kak intan, baby lagi.. kiut >.< bila dah bertolak tu kan, fuyoo punyala jam, masyaallah.. jln yg slalu nak p alor setar tu adoyai... suma pasai lampu isyarat der~~ dekat nak senja baru sampai, sesampainya di sna, mak ngah aq kata, cian kat gegirl lapaq sampai tertidoq, yg kami ni lagi lapaq, aq ngan adek aq, dah ler kena marah dlm keta pasai mkn kopok dlm keta,, ye lar my mum's rule ;) masuk dlm umah suma pakat serbu dapur ja.. lapaq mcm x makan seminggu, malam tu, penuh umah cik wa dgn kontijen dari perlis, 1 keta kontinjen dari KL. mlm tu, anak abg kamal bwk mercun, punyala menganggu tiduq ayah aq ngan suami kak intan tu.. agak-agak la main tepi umah,p la main tgh jln kan.. dekat nak pukul 11 baru nak bertolak balik, 66 km nak sampai umah, pergh, balik tu ikut jln ladang getah, ya Allah, sunyik bkn main, yg mata aq ni melilau tgk merata tmpt, kut la nampak sesuatu extrateristerial kan. tp x nampak apa pown, kat plaza tol tu kan, bermegah la skit kami ada  kad touch and go, hoho..<suma org ada la>sampai umah tepat2 kul 1 pagi.. perjalanan bes jgk sbb sebelum balik aq ngan gegirl bukak topik pasai ipad dan angry bird, hope aq ada ipad cam dia ;)

Esok raya

akhirnya, atuk yg isytihar tarikh hari raya bersuara juga hari neyh (: alah dimaklumkan bahawa esok Raya weee, dlm hati nak visit umah hazone (: tp kowt la dia beraya kat tmpt selain peghlis kan...esok pakai bju kaler hijau, harap dia pown pakai bju kaler hijau noh (:

ADALAH SYA NUR HANIS DEANNA mengucapkan slmt hari raya kpd suma visitor blog neyh, maffkan segala terkasar,tersilap bahasa selama sya menulis blog Rwkiecookie ini dan evilphoenix, kalau ada silap, jgn simpan dlm hati taw :3

prong prang mercun berbunyi,
tidak kira saudara saudari;
jika ada silap atau salah yg penah sya lakukan selama ini,
maafkan sya yer,jangan simpan dlm hati. 

GENG POYO SDN BHD??

wei anis!! mulut ag masin noh, tdi aq usha fb abg dia kan Si Haziq isyraf, tgk ler gambaq keluarga dia wak2 hari raya arituh, ag nak yaw x, ada kan gambaq depa adek beradek pakai sluar jin, tetiba mata aq ni catch kat sowank ni, taw dia tulis apa, GENG POYO SDN BHD mmg sia poyo sungguh, tp he still get my stereo heart :)

MERDEKA RAYA

Finally.. MERDEKA RAYA arrived.. it extremely good because we get 1 week free without going to school.. no book.. no teacher just laptop.. you know what.. im feel very good and cold because Perlis is facing extremely rain for 3 days unstopable.. jyeah.. feeling like im in CAMERON HIGHLAND because the water very cool enough.. everyone says in facebook.. twitter about they do not want to celebrate HARI RAYA with flood.. even im in KUALA PERLIS.. but i hope there is no flood occur. But that bitch is giving "Folio Sejarah".. OMG.. make my head a little bit dizzy..

u know what, my mum buy 2 Baju Kurung for me.. 1 pink and 1 green..ngee.. For your information, now im playing game without any problem.. because no homework that i have to do as fast as thunder.. ahh.. the rain make me feel better.. it suitable for sleep in this cold condition..

i got to off now.. bye stalker :)
p/s:mukhrizz.. ingat ag sorang bleyh tulih blog bahasa inggeris.. aq pon bley.. huh

shut up BITCH

apa yg kurangnya klas kami? apa yg x kena? cegu x puas hati apa dgn kami? suma kami buat cegu x appreciate pown.. cegu hanya nak marah kmi ja.. bila dpt A dowk diam bila dpt B ka C ka mula la kata mcm-mcm.. cegu ajar subjek penting klas kami. sbb tu kami suma mengharapkan cegu untuk ajar lebih baek.. jgn la msuk klas hanya pegang buku and then bca.. kalo mcm tu baek x pyh ngajaq..

kalau cegu x suka klas kami.. mintak ja kat pihak atasan suruh tukaq klas kalau cegu x thn lgi ajaq klas kami.. panggil klas kami mcm hutan.. kalau klas kami hutan dia tu RATU HUTAN... x pa.. kmi mmg suka panggilan hutan tu sbb kami sygkan alam sekitar.. ratu hanya perlu duduk & berehat.. hanya mengarahkan kuli-kulinya membuat keja..

bincang folio sejarah pown x menyeluruh.. buad kami x penah buad folio.. HEY, kaw dgn Form 5 Form 1 kau okey, apsal klas kami iaitu 2 TEKUN.. cegu x penah okeyh hah? bab SABAH SARAWAK kami x bleyh ingat apa pown.. yg cegu taw hanya bgi latihan pastu habihlah bab pasai latihan tu.. pastu p bab laen plak.. kalau 4 taun lagi kami terpaksa blajaq ngan cegu. Astaghfirulah.. x leyh bayang..

plz la cegu.. hope lps raya cegu tukaq mode cengei<garang> kepada mode baik..
(':
hello2. mcm ada echo x.. FYI im bored hear.. yeah everyone play SIMS but i can`t stand with the loading.. so slow like pig snail . td kan anis bwk kamera.. aq pown dah jd mereng dah la.. yg x malunya mukhriz.. spa lagi... pose mcm model antarabangsa uhh.. menyampah aq ngan anis.


niat dlm hati nak amik gambaq syahmin ngan ammar sbb diowank tu malu lebih.. nak tangkap gambaq depa kena duit.. this is so x masowk akal..  naseb ammar ja ada rupa yg sowank lagi tu XD


Hannan reply balik kat tweeter taw.. nanti la aq sambong balik sbb wicked witches suoh aq sapu sampah.. 


p/s:malasnya.. huhu

About Me

The Author 
  Hi, Dyno here so um here's my short introduction. Currently, I'm studying at UniKL MIMET in Marine Engineering course. Already achieved 2-series age last 11th of June. #socool #Ilied #suck #97sbaby . I love writing journal more than blogging to be honest but trust me.. I try my best to update my blog frequently. I started blogging since 2010 which is when I was in form 1. 

When not on my computer; you can find me feeding my fats on my bed , spending time with people around me but most of the time with my boyfriend- Syazarul, being unpaid model for him to practice his photography skills, decorating my journal with memorable stuffs and sketch something (currently addicted to typography right now) or watching gameplay. 


The Blog
   Reminiscing the first day I create this blog, my friends; Anis (UIA) and Naz (currently studying at US) introduced me to this blogging world.I still try my best to improve my writing in this blog as sometimes it looks boring and the story line are bit confusing. Sorry for hurting your head if you're annoyed with my grammar or else.

So this blog is self-titled and it is personal blog so I'll update more about myself, hobby, favourite moment and others. 

   Planning?
Currently fighting hard and smart to save my pointer as my target is to continue my degree study abroad. Still 50-50 whether to go offshore or just working onshore. Not forgetting I want to repay my parent hardwork by getting good job and giving them the life that they deserved. (probably build a mansion with swimming pool or some cool facilities so they can chilling like a king and queen). Me? I want to get married + have kids + lambo / range rover / else (mana satu pun okay sayang).